MARKO OŽENIO ALBANKU PA SVIMA OTKRIO KOLIKE SU IM CENE: Skupe kao Srpkinje, ne možete ih kupiti bez OVOLIKO NOVCA
Albanka, Foto: Zvonimir Atletic / Alamy / Alamy / Profimedia

ispovest

MARKO OŽENIO ALBANKU PA SVIMA OTKRIO KOLIKE SU IM CENE: Skupe kao Srpkinje, ne možete ih kupiti bez OVOLIKO NOVCA

Njihove cene idu od 3.000-5.000 evra

Objavljeno: 07:26h

Marko Milunović ispričao je u svojoj ispovesti od prošle godine kako je oženio Albanku, šta je morao da uradi da bi došlo do braka, ali i koliko ga je ona koštala.

Ljudi su mu govorili: "Pa, zašto baš Albanka?", pričaju se od "uha do uha", ali se posle sve smirilo. U selima su uglavnom stariji ljudi, a oni muškarci koji ostanu neoženjeni teško pronalaze ženu koja želi da živi na selu. Teško se odlučuju za Albanku, prvo zbog njene nacionalnosti, a drugo zbog novca koji daju onome ko mu nađe ženu.

"Albaniju idete tri puta, prvi put kada se sretnete. Ako se volite, onda zakažite sledeći sastanak. Prilikom drugog susreta dođeš kod nje na kafu, ostaviš 50 evra ispod šolje, to je albanski običaj, uzme majka buduće žene. Onda ideš u grad sa njom, njenom majkom i prevodiocem. Tamo se kupi odelo za mladića, zlatni lančić i prsten (jer je to i njihov običaj), kasnije se vratiš kući na ručak, pa možeš da ideš", priča Marko o albanskim običajima.

Za vreme trećeg surete u njihovom restoranu se održava venčanje. Albanci insistiraju na tome. Na njihovim svadbama nema klasičnih kola i trubača, kao na srpskim svadbama, a mladoženja kupuje venčanicu.

Njihove cene idu od 3.000-5.000 evra

Mlada
foto: Youtube printscreen/ Corey Miller

Marko kaže da su i naše devojke "skupe", a da su Albanke mnogo skromnije. Važno im je da je muškarac dobar, da ne maltretira svoju ženu, da ne vole varanje. Oni su tip koji kada odu, više se ne vraćaju.

"Za njih je razvod braka sramota, pa paze u čiju kuću ulaze. Kad smo se dogovorili da se venčamo, došao je brat Manjola da vidi gde živim. Njih ne zanima novac, ja nemam auto, idemo autobusom, ali njoj ne smeta. Mogu da joj kupim i patike za 1.000 dinara, neće da se ljuti", kaže Marko i otkriva da imaju i svoju tarifu, ali možete da prođete i jeftinije ako se dovoljno potrudite.

"Cena se kreće od 3 do 5.000 evra, a kako ćete proći zavisi od vas. Ima muškaraca koji kažu "nađi mi ženu, ja ne pitam za cenu", voze auto, imaju dobru kuću – naravno da plaćaju bogatstvo. Te hiljade evra ne idu porodicama tih devojaka, kako mnogi misle, već ovim posrednicima koji ti nađu ženu", priča on.

00:37

SKANDAL NA EVROSONGU! Albanka pokazala simbol dvoglavog orla

(Espreso zabava)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.